• پ. نوامبر 21st, 2024

اعمال ممنوعیت صادرات برنج توسط هند باعث هراس مردم در کانادا شده است

هند صادرات برنج سفید غیر باسماتی را که غذای اصلی میلیاردها نفر در سراسر جهان محسوب می شود، ممنوع کرده است. به گفته برخی فروشگاه ها، مردم از این ممنوعیت دچار هراس شده و به خرید بیش از حد روی آورده اند.

سلام حسن، مدیر کل «اقبال حلال فودز میسیساگا»، به سیتی نیوز گفت: «آنچه در چند روز گذشته شاهد آن بودیم، خرید مردم از روی ترس بود. ما برای سه تا چهار هفته برنج داشتیم اما همه آنها فقط در عرض چند روز فروخته شد. در حال حاضر، فروشگاه South Asian محدودیتی را اعمال کرده و به هر خانواده فقط یک کیسه برنج می فروشد.»

به گفته سریرام رامورتی، مدیر توسعه کسب و کار که بر واردات برنج در خواربار فروشی اقبال نظارت می کند، ممنوعیت برنج تأثیر زیادی بر کار آنها دارد. این فروشگاه به دلیل واردات حدود 40 برند مختلف برنج شناخته شده است و انواع غیر باسماتی تقریباً 40 درصد از واردات برنج آنها را تشکیل می دهد. در واکنش به این ممنوعیت، این فروشگاه مجبور شده است قیمت یک کیسه 10 پوندی را از 15 دلار به 20 دلار افزایش دهد. رامورتی گفت، تلاش ما برای نهایی کردن قرارداد واردات برنج که در حال انجام بود، با این ممنوعیت کاملاً متوقف شد.

محبوب ترین گونه های برنج غیر باسماتی در فروشگاه حلال اقبال فودز عبارتند از برنج سونا ماسوری، سورتی کولام، پونی، پارمال و سیراگا سامبا.

وزارت امور مصرف‌کنندگان هند اعلام کرد، این ممنوعیت برای «در دسترس بودن میزان کافی از برنج سفید غیر باسماتی کافی در بازار هند و کاهش قیمت‌ها در بازار داخلی است».

یک نفر در مصاحبه با سیتی نیوز گفت: «اگر ممنوعیتی برای صادرات اعمال شود، قطعاً قیمت برنج افزایش خواهد یافت. در شرایط فعلی کانادا، که در حال حاضر بسیاری از چیزها قیمت بالایی دارند و تورم بالاست، این یک نگرانی بزرگ خواهد بود، زیرا برنج برای مردم جوامع جنوب آسیا غذای اصلی و روزانه محسوب می شود.»

این ممنوعیت صادرات، 10 ماه پس از آن صورت می‌گیرد که هند عوارض صادرات برنج را 20 درصد اضافه کرد که این امر باعث گران‌تر شدن ان شد. این کشور بیش از 40 درصد از تجارت جهانی برنج را به خود اختصاص داده است.

کانادا به واردات برنج متکی است زیرا این محصول در کانادا کشت نمی شود. هند سومین کشور بزرگ واردکننده برنج در کانادا محسوب می شود.

مشخص نیست این ممنوعیت تا چه زمانی به قوت خود باقی خواهد ماند، اما کارشناسان بر این باورند که این اقدام می تواند منجر به افزایش هزینه های مواد غذایی در سطح جهان شود.

News Editor
Author: News Editor